A Clivet több, mint 30 éve forgalmaz hőszivattyúkat

A Clivet több, mint harminc éve kínálja az egyik leghatékonyabb rendszert, amely segítségével energiát takarít meg, miközben a környezetet is kíméli.

Úttörők vagyunk a hőszivattyús technológiában, amely ma már fejlett és speciális megoldást jelent az energiaválság kezelésére!

A fenntarthatóság jegyében gyártva a költséghatékonyságot szem előtt tartva!

A hőszivattyúk működéséhez energiára van szükség, de az energia, amelyet hő formájában átadnak a környezetnek, nagyobb, mint amennyit fogyasztanak, így jelentős megtakarítást érnek el.

A hőszivattyú valójában a levegőben, a felszíni vizekben,a föld alatti víztartó, valamint a talajban tárolt ingyenes és korlátlan hőmennyiséget használja fel.

A hőszivattyús technológia lehetővé teszi:

  • az energiahatékonyság növelését;
  • megújuló energiaforrások használatát;
  • a szennyezőanyag-kibocsátás csökkentését;
  • otthona energiaosztályának növelését.

Takarítson meg energiát és élvezze a kényelmet egész évben!

A hőszivattyús rendszer egy olyan légkondicionáló rendszer, amely emeli otthona energiaosztályát! Emellett gondtalan kényelmet nyújt minden évszakban! A hőszivattyút nemcsak fűtésre, hanem nyári légkondicionálásra is használhatja.

  • Telepítés: a hőszivattyúkat kültéren vagy bármely helyiségben fel lehet szerelni, nincs szükségük külön helyiségekre.
  • Integráció: integrálhatók más megújuló energiaforrásokkal, például a használati melegvíz előállítására szolgáló naphővel és a fotovoltaikus panelekkel. Ideális padlófűtéshez is.
Szeretne többet megtudni termékeinkről?

Osztott vagy monoblokk hőszivattyúk?

A teljesen elektromos hőszivattyúk lehetnek osztottak, vagy monoblokkosak.

Az osztott hőszivattyúk számos funkciót töltenek be, így számos opció és a teljesítményszintek széles skálája közül lehet választani. A beltéri és a kültéri egységek elkülönülnek egymástól, ami lehetővé teszi a hely optimalizálását, a beltéri egységek lehetnek burkoltak vagy burkolatlanok.

A monoblokk hőszivattyúkat kültérre telepítik, a telepítéshez nincs szükség F-gáz engedélyre. Kiváló komfortfokozatot érnek el és már a kezdetektől fogva a megtakarításokra összpontosítanak.

Levegő-víz osztott hőszivattyúk:

Monoblokk hőszivattyúk:

Szeretne többet megtudni termékeinkről?