Digitális platform, amely lehetővé teszi a HVAC-rendszerek és a Clivet-felhő közötti összekapcsolást a távvezérlés és a „Clivet Care” szolgáltatások optimális használata érdekében.
Az IoT platform segítségével pedig a végfelhasználók és a HVAC szakemberek biztonságos és megbízható módon kapcsolódhatnak a Clivet termékekhez és megoldásokhoz. A Clivet Eye a fizikai termékeket és alkalmazásokat digitális modellé alakítja át, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy a csatlakoztatott HVAC-rendszerek távoli elérésével, karbantartásával és optimalizálásával kapcsolatos valamennyi szolgáltatást igénybe vehessék.

Távvezérlés

Távoli hozzáférés a rendszerhez alkalmazáson vagy PC platformon keresztül, hogy bárhonnan vezérelhesse

Karbantartás

A rendszer működési állapotának ellenőrzése, és figyelmeztetések fogadása a működési hibákról és a riasztásokról

Lakossági alkalmazások

Tervezze meg otthoni környezetének kényelmét, miközben energiát takarít meg, bárhol is legyen, egy egyszerű érintéssel a telefonjáról.

Nagy teljesítményű vezérlőrendszer, amely a társasházkezelők rendelkezésére áll a közepes- és nagy központi rendszerek kezelésében.

Felhasználók

Üzem- és létesítményvezetők

Szolgáltatási vezető

Energia

A rendszer energiafogyasztásának ellenőrzése és a jelentések heti rendszerességgel történő megtekintése

Professzionális alkalmazások

A rendszer távoli vezérlése a folyamatos működés és a tökéletes komfortérzet biztosítására a helyiségekben, valamint az események ütemezése és a karbantartási tevékenységek kezelése

Üzem- és létesítményvezetők

Szolgáltatási vezető