Több mint 30 éve: Megoldások a fenntartható kényelemért, az emberek és a környezet jólétéért

1989-ben alapította meg Bruno Belló az olaszországi Feltre-ben a céget, amely hűtőberendezések és hőszivattyúk gyártásával kezdte meg tevékenységét. Ma már innovatív és speciális berendezéseket gyárt: rooftop berendezések, WLHP-k, valamint lakossági rendszerek.

2016-ban a MIDEA csoporttal kötött stratégiai megállapodásnak köszönhetően a Clivet termékpalettája kibővült, kiegészítve azt a MIDEA termékeivel, technológiájával és értékesítési struktúrájával, teljes és versenyképes hűtő-, hőszivattyús, kompakt, mono- és multi split, VRF megoldásokat kínálva a piacon. 

Speciális rendszerek bármilyen alkalmazáshoz és éghajlatra

Napjainkban az épületeknek magas és állandó jó közérzetet kell biztosítaniuk, függetlenül a külső körülményektől. Nem minden épület egyforma: használatuktól függően jelentős különbségek mutatkoznak, például az egyidejű meleg- és hidegvíz igény, a használati melegvíz előállítása és a levegő megújítása tekintetében.

Ez az oka annak, hogy a Clivet olyan speciális megoldásokat dolgozott ki, amelyek megfelelnek a különböző épületek egyedi igényeinek azáltal, hogy optimalizálják az általános hatékonyságot a hagyományos rendszerekhez (kazán, légkezelő) képest. A Clivet berendezései leegyszerűsítik a tervezési és szerelési munkákat, megkönnyítik a rendszer vezérlését, csökkentik a környezetterhelést, ugyanakkor optimalizálják a kezdeti beruházást, csökkentik az üzemeltetési költségeket, növelve az épület energiabesorolását és ezáltal piaci értékét.